ЦСКА 1948 Локомотив София

Масово намаляване на заплатите във Втора лига

Масово намаляване на заплатите и пускане на служители и играчи в неплатен отпуск - това е картината във Втора лига след въвеждането на извънредното положение. Единствено Пирин Благоевград към момента няма да пипа възнагражденията. Клубовете се обединиха, че първенството трябва да завърши, за да има яснота кои ще влязат в елита и по какъв начин. Орлетата все пак са категорични, че ако извънредното положение продължи и след 13 май, може да се мисли за свиване на бюджета.

 

Пред Канал 3 вицепрезидентът на Локомотив София Валентин Николов благодари на играчите, които са влезли в положението на клуба и веднага са приели предложените им намаления на парите. Според Николов проблеми ще имат всички отбори от Втора лига, които са общински. Такъв е Монтана, който вече оряза заплатите, но иска честно завършване на сезона.

 

Лидерът в класирането фК ЦСКА 1948 Сф също не остава по-назад с мерките. Изпълнителният директор Добрин Гьонов призна, че има промяна на възнагражденията, както и пускане в платен или неплатен отпуск на част от хората в клуба.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK