Левски

Кокала: Левски е в тежка ситуация, но никога няма да сложи тире

оследният треньор, направил Левски шампион - Емил Велев коментира ситуацията в клуба и възможните последствия, които пандемията от коронавирус може да нанесе върху родния футбол.

 

"Лошото е, че сме в неведение за края на кризата. Като гледам нещата, май скоро няма да свърши тази карантина. Всичко се наруши. Има много безработни, фирмите фалират, футболът и спортът спряха. Всичко това е много неприятно. Трябва да се изчака за рестарт на нормалния живот", коментира Велев пред "Меридиан Мач".

 

"Иначе гледам първенството на Беларус. Има някои хубави мачове. Сега чакам да почнат и мачовете в Тайван. И тях ще наблюдавам с интерес, няма начин."

 

 

"Голям процент от клубовете много трудно ще се изправят на крака", прогнозира треньорът. 

 

"Това важи за представители и на Първа лига, и на Втора лига. Според мен клубовете ще трябва да станат общински. Така местната власт и държавата ще помагат. Вярвам, че Лудогорец първи ще се съвземе след кризата. Левски, ЦСКА и Славия също ще се оправят. При другите ще е по-тежко."

 

 

"Според мен е малко вероятно, но нещата не са добре. Акциите не се знае къде са, шефовете на Левски са в чужбина и се издират от полицията...тежка ситуация. Левски няма да сложи тире заради феновете, които видяхте какво направиха през последните месеци", заяви Велев.

 

 

"Задълженията на клуба се плащат именно заради агитката. Вярвам, че Левски няма да загине, нещата ще се оправят. И на "Герена" обаче трябва прояна, защото се харчат грешни пари за чужденци. Пак стигаме до извода, че трябва да се променят доста детайли и в Левски, за да станат нещата. Трябва да се погледне сериозно към ДЮШ.

 

 

 

 


Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK