ЦСКА 1948

Футболисти, треньори и шефове на ЦСКА 1948 раздават храна на нуждаещи се

ЦСКА 1948 се включва в страхотната акция, организирана от един Васил Бурановски.
Играчи, треньор и ръководство ще помогнат в раздаването на храна за 300 нуждаещи се българи. Ето какво написаха „армейците“ на официалния си сайт:

 

 

ЦСКА има честта да ви съобщи, че се включва в акцията на своя прочут фен Васил Бурановски, който ще нахрани 300 нуждаещи се навръх Велики Четвъртък. Акцията на Васо Пожарната започва в 11,30 ч. в ресторанта му „Бялата къща“ до НДК и като клуб, който е бил винаги отговорен към своите съотечественици, ще помогнем с всички сили.

 

 

Изпълнителният директор на клуба Добрин Гьонов, треньорът Йордан Юруков, футболистите Крис Пешов и Александър Александров ще помогнат в раздаването на храната и спазването на реда.

 

 

Радваме се, че редица наши фенове – от София, Търговище, Враца, Шотландия и къде ли не, ни потърсиха и дариха пари или предложиха да помогнат на място с доброволен труд. Всеки пристигнал лев вече е предаден на организаторите.

 

 

Готови сме да се включим във всяка една инициатива, която помага на нуждаещите се българи в тези тежки за всички нас дни.

 

 

В същото време молим всеки да спазва както указанията на Щаба, воден от генерал Мутафчийски, така и тези за акцията в четвъртък. Припомняме вторите:

 

 

– Раздаването на храна започва в 11:30 ч. в четвъртък на ул. „Шандор Петьофи“ 57А, подготвени са 300 опаковани за дома порции с първо, второ, Великденско яйце и безплатна маска за еднократна употреба. С раздаването ще помогнат прочутата ни певица Катя Близнакова и неповторимият шоумен Венци Мартинов.

 

 

– Правилата в условията на извънредно положение са прости и категорични: всеки нуждаещ ще има право само на една порция, носенето на маски е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО и хора, които нямат такива или създават проблеми, няма да бъдат допускани до ресторанта. Акцията приключва с изчерпване на количеството.

 

 

– На тротоара ще бъдат очертани разстоянията, които трябва да спазват чакащите. За реда ще помагат 15 доброволци, приятели на Пожарната от публиката на ЦСКА. Клубни пристрастия обаче НЯМА ДА ИМА и всеки е добре дошъл!

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK