Добруджа

В средата на май решават за заплатите на Добруджа

Ръководството на Добруджа, който получи право на промоция във Втора лига, ще обсъжда в средата на следващия месец намаляването на заплатите в клуба. До момента добричлии бяха с аматьорски статут и футболистите са без професионални договори. Тепърва предстои среща между шефовете на клуба и общината относно финансирането за втория ешелон.

 

"Най-късно до средата на месец май трябва да се проведе сбирка на УС, на която неизменно ще бъде засегната темата с трудовите възнаграждения. Със сигурност ще има процентно намаляване на заплатите за всички, които са сключили трудови договори и работят в клуба. Коро-навирусьт се стовари изневиделица върху главите ни, било то клубове, фирми, организации и др., като ние няма как да избягаме от действителността", каза главният мениджър и старши треньор на жълто-зелените Светослав Петров. Относно подобренията в базата той добави: "Тъй като стадион "Пионер” е от изключителна важност за мен, паралелно ще се мисли за ремонтирането и пускането му в експлоатация", добави Петров пред dobrichonline.com.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK