Добруджа

Добруджа: В момента клубът е в много по-добро състояние

Ръководството на Добруджа използва официалната си страница в социалната мрежа Фейсбук, за да опровергае информациите, че клубът има финансови проблеми заради пандемията от коронавирус. 

 

 

"Бихме желали да опровергаем всички спекулации в различни медийни източници през последните дни, че едва ли не, има вероятност ФК "Добруджа 1919" да не започне първенството във Втора лига. През последните месеци бяха положени изключително големи усилия за стабилизирането на клуба, както от ръководството на клуба, така и от кмета на Добрич и Община Добрич.

 

 

В момента клубът е в много по-добро състояние, както финансово, така и спортно-технически. Считаме, че положихме основите на един млад и перспективен отбор. Дори към този момент отборът да не е готов за първенството на Втора лига, то с една добра подготовка сме убедени, че не просто ще участва в професионалния футбол, а и ще сме фактор в първенството. Искаме за пореден път да помолим да спрат негативните настроения около клуба и считаме, че с подкрепата на обществеността отборът ще може отново да радва многобройните си фенове, които очакваме на трибуните през новия сезон", пише в съобщението на клуба от Добрич.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK