ЦСКА

От ЦСКА чакат Тиаго тази седмица

Халфът на ЦСКА-София Тиаго Родригес ще се върне в България през тази седмица. От клуба вече са ангажирали полет от Португалия. Плеймейкърът ще може да тренира на пълни обороти, след като се е възстановил напълно от здравословните си проблеми. Той имаше възмонжостта да тренира и с топка в родината си, което му дава леко предимство пред останалите в София състезатели. Тиаго поддържа форма и с колоездене. Португалецът ще трябва да бъде поставен под карантина, след като пристигне у нас.

 

 

В чужбина са още трима от играчите на ЦСКА-София - Греъм КериВив Соломон-Отабор и Едвин Джеси. Те също са очаквани в София в близките дни и първоначално ще се наложи да бъдат изолирани от тима.

 

От днес футболистите у нас ще могат да се върнат по терените, но подготовката им е ограничена единствено до индивидуални бегови занимания. След дни пък евентуално ще се допуснат и групови тренировки.

Тема Спорт

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK