Миньор

Миньор: Чакаме покана от Втора лига

Старши треньорът на Миньор Перник Юри Васев коментира ситуацията в тима и заяви позицията на клуба относно важните решения, които БФС трябва да вземе във връзка с първенството във Втора лига.

 

"Ние сме с една точка преднина и нямаме вина, че Септември Симитли е играл мач по-малко. Ако се беше доиграл полусезонът, нещата щяха да добият естествения си вид и тогава нямаше да се критикува този или онзи, че заслужава или не да влезе в по-горната лига. До момента на прекъсване на първенството ние сме едноличен лидер. Съгласно наредбата, щом има прекъсване, класирането е такова, каквото е заварено. Очаквам програма за подготовката за първенството на Втора лига", каза наставникът на "чуковете". 

 

 

"Чакаме официална покана за влизане във Втора лига, защото така е най-правилно. Имаме обещанието на общината да вдигне бюджета. Стане ли факт това, ще привлечем няколко класни състезатели и вече сме напълно готови. Искам дебело да подчертая, че Перник е известен футболен център, мъжкият отбор е играл дълги години в професионалния футбол, давал е състезатели за националните гарнитури на България. Имаме материална база, която отговаря на изискванията за получаване на лиценз", добави той. 

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK