ЦСКА

Джеси: Никой в ЦСКА не е бил под карантина!

Едвин Джеси от ЦСКА заяви, че нито един от съотборниците му в отбора не е бил в карантина по време на пандемията от коронавирус. Националът на Гана направи това, опровергавайки информацията, че е бил затворен вкъщи 2 седмици. „Не е вярно, че съм бил под карантина вкъщи за 2 седмици“, каза Джеси в интервю за Modernghana.com. „Не знам откъде се появяват такива твърдения, но мисля, че медиите искат просто да объркат публиката. Нито един от моите съотборници в ЦСКА не е бил в карантина. Аз прекарах в България последните 4 месеца. Границите бяха затворени, самолетите не летяха, така че не обръщам внимание на подобни твърдения. Прекарвах времето си в хотелската стая и понякога излизах за джогинг. Понякога играех на моя Play Station“, разказва 28-годишното крило.

 

Джеси, който ще напусне ЦСКА след края на сезона като свободен агент, очевидно е забравил за Тиаго Родригес. Портагулецът се прибра наскоро от родината си, където се лекуваше и изкара целия период на принудителната пауза. В момента халфът кара задължителната карантина за чужденец в България.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK