Беласица

ОФК Беласица привлича четирима нови футболисти от региона, те са от ДЮШ на клуба

Уточнен е вече списъкът на футболистите, на които ще разчита новият старши треньор на Беласица Саша Симонович по време на заниманията, предизвикани по негово предложение.

Засега са ясни само новопривлечените от ДЮШ на клуба Благовест Танев, Атанас Георгиев, Владислав Стоилов и Тодор Димитров.

Останалите футболисти от досегашните са: вратарите Захари Димитров и Кирил Георгиев и полевите играчи Валентин Костов, Любомир Граминов, Симеон Бояджиев, Димитър Стоев, Атанас Карачоров, Марти Таушанов, Янислав Тусонджиев, Иван Марчев, Александър Смилков, Марин Георгиев, Венцислав Маламов и Живко Димитров.

Георги Петров сподели, че на никого от наличните футболисти оставането в отбора не е осигурено. Това ще прецени единствено новият старши треньор Саша Симонович. До края на деня ще има яснота и кои ще бъдат неговите асистенти.

Георги Петров допълни още, че от сегашните треньори в ДЮШ на клуба ще се изискат дневни, седмични и месечни планове за работа.

След всяко занимание ще се прави разбор. Футболист, рожба на школата, независимо от възрастта и социалния статус ще бъде привикан за подготовка в мъжкия отбор. Обмисля се за кратък период от време да се привлече и кондиционен треньор.

Треньорите от мъжкия отбор, както и тези от ДЮШ, ще си помагат взаимно. В близко време ще има яснота това как ще стане на практика.

„Ако досега всеки един от треньорите е работил безконтролно, както си знае, за в бъдеще няма да стане. Ще има значително повишаване на броя на заниманията и пълно натоварване. Всеки един футболист ще бъде наблюдават от длъжностните лица, определени за тази задача. На първо време работата на треньорите ще бъде наблюдавана от координатора на клуба. Тези, които няма да могат да отговорят на новите изисквания, няма да останат за в бъдеще в клуба”, сподели Георги Петров.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK