Янтра Габрово

Янтра: Ще бъдем с най-малкия бюджет

Янтра Габрово официално се завръща в професионалния футбол след 12-годишно изгнание в аматьорските дивизии. От БФС определиха габровци за първенец в Северозападната Трета лига преди месец, но от клуба запазваха мълчание дали ще се възползват от промоцията. След последната среща на Управителния съвет е взето решение Янтра да участва във Втора лига въпреки очакваните финансови трудности. "Сигурен съм, че ще сме с най-малкия бюджет в групата. Все пак вярвам, че ентусиазмът сред феновете ще се материализира и във финансова подкрепа от местния бизнес", коментира изпълнителният директор Милен Николов.

 

Лицензирането на стадион "Христо Ботев" остава сред основните приоритети, като още през януари Неделчо Михайлов от БФС и лицензионният мениджър Георги Лалев са посетили съоръжението и са дали препоръки за корекции. "Убеден съм, че Янтра ще играе в Габрово", каза Николов.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK