Левски

Георги Попов: Даваме акциите на Сираков безвъзмездно

Георги Попов заяви, че той и Васил Божков ще джиросат акциите на Левски на Наско Сираков безвъзмездно. Той стори това в интервю за bTV.

 

"Направихме го, за да избегнем сигурния фалит на клуба, който щеше да се случи. Хората щяха са смятат, че ние сме тези, които го желаят. Ние сме единствените дали наши пари след платени данъци и не бихме желали. Искаме да избегнем социално напрежение.

 

"Даваме акциите безвъзмездно. Г-н Сираков какво да ни плати? 25 милиона? Няма как. Даваме ги безвъзмездно, за да върви клуба напред", добави той.

 

 

"Единственото, което може да се случи е г-н Борисов да промени решението си, тъй като в момента те са джиросани на него. Ако той вземе някакво друго решение в рамките на срока, който е обявен в писмото, разбира се, те ще му бъдат върнати, за да се разпореди той с тях. Така че джирото ще бъде положени, след като изтече срокът на неговия мълчалив отказа, или той реши да се разпореди с тях. Този срок изтича в четвъртък", каза още Попов.


Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK