Пирин Благоевград

"Пирин ще създаде новия Бербатов!"

„При нас нещата се случват по правилния начин. От миналата година имаме един начертан план, който се надявам да следваме и много се радвам, че въпреки обстоятелствата продължаваме да го следваме. Както за всички, така и за нас пандемията беше много труден период, но най-важното бе да останем живи и здрави. Сега, важното е да зарадваме феновете. Откакто ние сме тук, клубът винаги е бил финансово стабилен. В този труден момент взехме решение да задържим целия персонал, да не намаляваме заплатите, за да можем да си дадем един по-добър старт, когато тръгнем“, коментира притежателят на контролния пакет акции в благоевградския клуб Ива Уорън пред „Дарик“.

 

 

„Имаме възможност този сезон да направим нещо добро в Пирин и се надяваме да зарадваме публиката. Не мога да потвърдя, че Николай Бодуров и Станислав Манолев ще се завърнат, но много се надявам те да изберат Пирин отново и да се завърнат там, където им е мястото. „Трябва да призная, че прекратяването на сезона във Втора лига бе по-добрият вариант за нас. Това бе официалното желание на клуба, както и на повечето клубове. Говорихме с колегите и директорския състав. Цяла седмица обсъждахме нашето решение. За мен е много важно да имаме инфраструктура, която да отговаря и на играчите, които искаме да вземем. Когато един човек идва да гледа мач и води децата си, аз искам той да се чувства комфортно на стадиона. Гледката да е добра, тревата също. Административната сграда да изглежда добре. И самият отбор да играе добре. Инвестираме и в школата. Текат основни ремонтни дейности на ст. „Христо Ботев“. Административната сграда е почти готова. Днес поръчахме допълнителни седалки за секторите. В Рила строим пет терена пълен размер, строим изкуствено игрище. Строим и още една сграда в Благоевград, в която да бъдат настанени хората от отбора. Имаме си и ресторант. Искам Пирин да бъде един затворен цикъл, където можем да контролираме стандарта на играчите, юношите и женския отбор. Вече официално си имаме и женски отбор - „Пирин лейдис“. От следващия сезон ще се пуснем в шампионата на БфС. Търсим мениджър и кондиционни треньори", разкри Уолън.

 

 

„Нямам никакво съмнение в това, че един ден от школата ще излезе новият Бербатов. Югозападна България винаги е било място, от което излизат талантливи момчета. Публиката още този сезон ще види 4-5 момчета в първия отбор. Искаме да направим тим, в който опитните да помогнат на младите да израснат*, завърши най-влиятелната дама в родния футбол.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK