Дунав

Дунав ще разчита на Ндонгала

Старши треньорът на Дунав Людмил Киров е убеден, че тимът ще остане в елита и че място за притеснения няма.

 

"Не се подготвяме по най-добрия начин. Трудно ще е, но се надявам на 60-70 процента да сме готови за рестарта. Който се притеснява, да отива към изхода на клубната база", заяви наставникът пред dsport.

 

"Притесненията ми са от контузии. Дано да можем да запазим играчите ни здрави. Убеден съм, че няма да могат да се вложат на 100 процента, но се надявам да покажат качества. Всички са на линия, с изключение на Дуде Ндонгала, който днес (б.р. - вчера) трябва да дойде. Ще бъде две седмици под карантина и после започва индивидуална подготовка - разчитаме на него. Има си директор, който да коментира бъдещето на клуба. Не бих казал, че спокойствието е на 100 процента. Има какво да се подобрява. Сметки не си правим, играем мач за мач. След тази подготовка футболистите се надявам да влязат максимално концентрирани. Убеден съм, че ще изпълним целта си и няма да изпаднем. Ще има голяма разлика в качеството на футбола. Мачовете ще бъдат без публика. Няма да е приятна обстановката, но трябва да си изиграем мачовете на максимум", завърши треньорът на драконите.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK