ЦСКА

Майкъла: Искате да станем Царско село-ЦСКА-Ловеч-Обеля!

Бившият играч и директор на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла коментира евентуално обединение с ЦСКА 1948, „Това ще е най-голямата глупост – казва Майкъла пред „България Днес“.

 

 

- Никога не трябва да го прави Гришата. Това ще е тоталното падение на ЦСКА. Веднъж вече го направихме, сега ще е пагубно.. Ще бъде най-голямата грешка ако ЦСКА се обедини с 1948. До какво ще доведе това?. Един отбор от някякъв квартал на София ще се обединява ЦСКА.

 

От Люлин или Обеля. Нека да не слуша никой Гриша Ганчев. Когато Етрополе да се прекръсти на ЦСКА и да се обедини с „Литекс“ също беше смешно. Един резил стига. Ще станеме за голям смях отново. Отборът, който е на „Армията“ и е приет от феновете, той е ЦСКА. Добър, лош, това е сега ЦСКА. Слушам го и Стойне Манолов, който беше най-против преименувания преди време, той говори за обединение. Утре ще прекръстят „Царско село“ на ЦСКА и с тях ли ще се обединяваме? Да станем „Царско село-ЦСКА-Ловеч-Обеля“.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK