ЦСКА

Крушчич: Не ме е страх за бъдещето ми, рано или късно така или иначе ще напусна ЦСКА

Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич даде онлайн-пресконференция, в която говори за ситуацията в „червения” клуб, както и своето бъдеще.

"Не се страхувам за бъдещето си. Рано или късно ще си тръгна. Това е нещо нормално във футбола. Такива теми не ми влияят. Не искам повече да коментирам. Искам да гжоворя а футбола. Тази тема вече малко ми е скучна. Не знам дали ще си тръгна, ако не спечелим Купата на България. Не мисля по този въпрос, аз винаги искам да печелим. Футболистите ми също”, коментира сърбинът.

„Когато един отбор спечели трофей, то той се превръща в приоритет. В никакъв случай обаче няма да се откажем от първенството. Ще бъдем концентрирани във всеки един мач. Първият срещу Витоша е най-важният за нас. Искаме да стартираме с победа, за да можем да се подготвим за първия мач за Купата”, сподели още Крушчич.

„Гледаме ден за ден. Моментната ситуация не ни дава възможност да говорим много напред във времето. За първи път изпадаме в подобно положение”, завърши той.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK