Перун (Кресна)

Перун (Кресна) вече има нов треньор

След обстоен разговор между президента на ФК Перун Иван Спасов и досегашния наставник на мъжкия отбор Атанас Николов се стигна до раздяла по взаимно съгласие. При това положение дългогодишният служител и треньор в клуба от Кресна Марин Златков ще заеме поста старши треньор на мъжете, а помощник ще му бъде Благовест Ангелов. Марин Златков е с доста голям опит в треньорската дейност. Водил е различни възрастови групи в клуба и именно под негово ръководство мъжкият отбор на ФК Перун стана областен първенец, а впоследствие се пребори в мачовете-баражи за влизане в по-горната Трета лига. Златков притежава лиценз Б, даващ право да бъде наставник на отбор от Трета лига.

"Засега никой не е уведомил ръководството на клуба за напускане. Преговаряме с четирима нови отвън. Вратата за обличане на тренировъчния екип на отбора е отворена за всеки един желаещ. След като се премине пробен период и участие в контролни срещи, ще преценим с кои ще водим битки на футболния терен през задаващия се футболен сезон 2020/2021 година", споделиха от ръководството на ФК Перун.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK