Устрем (Дончево)

Бивш играч на Спартак играе в хит от Трета Лига

 

През зимната пауза един от най-опитните играчи на Спартак Варна Васко Боев разтрогна с клуба ,а през зимната пауза се озова в хита на Трета Североизточна Лига Устрем Дончево. Село Дончево е на 7 км от Добрич с население от 868 души, а гордостта е местния футболен тим. Ето какво сподели пред https://football24.bg/ опитният халф Васко Боев, който има 126 мача с тима на Спартак:

 

 

"След като прекратих отношенията си със Спартак реших да потърся ново предизвикателство. Бях приятно изненадан да бъда поканен в тима на Устрем Дончево. Изненадата беше още по голяма,  защото в тима има добра атмосфера и сплотен колектив. За разлика от моя клуб Спартак, чието ръководство и треньор постъпиха некоректно към опитните играчи. В тима на Устрем има няколко опитни играчи като Дани Граматиков, Стани Тодоров и бившият играч на Лудогорец Петков, както и доста млади футболисти предимно от Добруджа. Клубът се ръководи от Митко Димитров, но не Херо. Той е президент, треньор, намира всичко човека, което е необходимо за издръжка на един аматьорски футболен клуб. Такива хора са нужни на футбола в тези трудни времена. Дори по Европейски проект трябва да се започне реконструкция на стадиона. Тренираме два пъти на седмица. Надявам се да затвърдим добрите впечатления от миналия сезон, когато завършихме трети след Добруджа и Суворово. На този етап не мога да кажа, че ще атакуваме професионалния футбол, но ако се  развива за в бъдеще клуба по този начин, защо не!"

Пламен Трендафилов

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK