ФК Марица Пловдив

Босът на Марица е бесен: Изяли са агнето преди да ни предложат, мотивите им просто са абсурдни

Мажоритарният собственик на Марица Христо Христов обяснимо бе много ядосан от решението на БФС да вкара във Втора лига Своге, а не неговия тим.

"Някой май беше изял агнето, преди да ни предложат да влезем във Втора лига. Вероятно са очаквали да се откажем и затова ни дадоха ултиматум 24 часа да дадем отговор. Представям си колко неприятно са били изненадани, когато дадохме положителен отговор, че сме готови да играем във Втора лига.

Мотивите на БФС в полза на Своге са абсурдни. Доколкото знам, те не разполагат с необходимия брой отбори в школата.

В наредбата има изискване за заявения стадион, на който ще се играят мачове, а не за клубния стадион. Предишния път като бяхме във Втора лига, ние играхме на стадиона на Ботев в Коматево. Не сме се натискали за Втора лига, те ни поканиха. Очевидно са мислили, че ще се откажем, и ги изненадахме със съгласието си. Очаквайте интересни новини през следващата седмица", заяви пред репортера ни мажоритарният собственик на Марица Христо Христов.

Снимка и инфо: Marica.bg

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK