Арсенал

"Йозил е един от най-слабите футболисти в света без топка в краката"

Бившият халф на Арсенал Пол Мърсън разкритикува атакуващият полузащитник на тима Месут Йозил, който изглежда не попада в плановете на треньора на "артилеристите" Микаел Артета и вече в 4 двубоя не е попадал в състава. 

 

Йозил е най-скъпоплатения футболист в тима със своите 350,000 паунда на седмица. 

 

"Йозил е идеалният пример за футболист, който трябва да играе в добър отбор, който доминира мачовете си. Той трябва да защитава цветовете на тим от световна класа. Йозил не може да играе за Арсенал, той няма да промени играта си на тази възраст, а Арсенал няма да промени стила си заради него." 

 

"Той не преследва играчите и не пресира. Имаш нужда от футболист като него, ако имаш поне 70% притежание на топката." 

 

"Всични знаем стила ми, подаваш му топката и той ще те намери. Ако нямаш топката, той няма да ти я спечели. Йозил не се интересува от играта, когато неговия тим не притежава топката. Може ли да плащаш на някого 350 хил. на седмица и да знаеш, че той играе по този начин." 

 

"Ако няма топката, той е един от най-слабите футболисти в света. Кажете ми по-слаб играч? Никога не съм виждал някой, който да е толкова незаинтересован, когато отборът му не владее кълбото." 

 

"Може ли Арсенал да оформи състава около него? В момента няма как да се случи. Той ще си прибира по 350,000 паунда на седмица и животът му ще е розов."

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK