ЦСКА

Стамен Белчев: Знам с какво се захващам!

Старши треньорът на ЦСКА-София Стамен Белчев даде първата си пресконференция като нов наставник на "червените". Той заяви, че знае с какво се захваща и допълни, че отборът има добър потенциал и силни играчи.

 

"Емоциите са големи в този момент. Моментът сега е труден, но преди мача с Лудогорец, който наближава, трябва да възстановим играчите физически. Знам с какво се захващам, къде идвам и какво ме очаква. Не трябват много приказки, трябва да работим. Искам футболистите да бъдат малко по-спокойни и уверени на терена.

 


Разбрах, че ще ставам треньор на ЦСКА след финала. Всичко друго бяха спекулации. Ще искам футболистите да бъда по-спокойни, когато владеем топката и да бъдем агресивни, когато я загубим", започна Белчев.

 


"Имах договор с Арда, когато се говореше, че може да се завърна в ЦСКА. Сега приех, защото бях свободен. Ще има промени в екипа ми, но нека изчакаме още няколко дни.

 

Няма как да няма напрежение след тази драматична загуба, но този мач е история. Трябва да го забравят. Работя в тази насока, а именно да бъде забравен възможно най-бързо този мач с Локомотив (Пловдив).

 

 


ЦСКА има добър потенциал и много добри футболисти. С новите играчи, които взехме, ще изглеждаме много по-добре", завърши Стамен Белчев.
 

 

Али Соу е страхотен футболист. На него му трябва малко, за да бъде топ ниво. Доволен съм от футболистите, които имам. Проблем е, че имаме контузени и наказани играчи.

 

 

Всеки един от директорите в този клуб си знае работата. Няма нужда да коментираме. Мисля, че всеки един от тях работи добре и си знае работата", добави още той.

 

 

"Искам отборът да изглежда много по-добре, но няма да има големи промени сега, за да не объркаме футболистите. Сега за 10 дни имаме важни мачове и няма да правя големи промени. Сигурен съм, че отборът ще спечели квота за Европа. Без значение дали през бараж, или през редовния сезон. Отборът ще играе в Европа. Най-важното на този етап е да участваме в Европа.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK