ЦСКА

Стамен ще взима 3 пъти повече на "Армията"

Новият треньорна ЦСКА Стамен Белчев ще получава 3 пъти по-голяма заплата от тази, която взимаше при първия си престоя на „Армията“, научи„Меридиан Мач“. Той бе начело на„червените“ от есента на 2016 година до пролетта на 2018-а. Тогава треньорът застъпи с временен статут, като само трябваше да осигури прехода до следващия треньор. Тогава той водеше дублиращия отбор на ЦСКА и бе най-удобният вариант. Белчев обаче изненада всички, след като постигна добри резултати инай-важното отборът играеше добър и нападателен футбол. Той не беше добре платенпри първото си застъпване в отбора, но благодарение на резултатите си сам успя да вдигне нивото си. Белчев взимаше 15 000 лева като треньор на Арда, но сега ще получава поне двапъти повече на „Армията“.

 

Стамен Белчев е получил и една година пълен кредитна доверие от силния човек в клуба Гриша Ганчев. Той ще има необходимото време, за да направи отбора си според собствения си вкус. Известно е, че Белчев залага на агресивния и нападателен стил, при който отборът му владее трайно топката. Това ще донесе промяна в сравнение с Люпко Петровия и Милош Круигчич, при които тимът изглеждаше твърде защитно.

 

 

Стамен Белчев вече има думата и при определянето на селекцията. Известно е, че ЦСКА подписа вече с 3 нови попълнения - Юрген Матей, Амос Юга и Юнус Санкаре. Белчев е дал благословията си и за тримата. Той призна по време на първата с и пресконференция, че се водят преговори с още футболисти от чужбина, но не се наема с прогнози дали те ще подпишат с клуба. Ясно е, че амбициите на ЦСКА са да доведат големи имена тук, но повечето от класните чужденци не се решават да дойдат в България заради непопулярното първенство.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK