Ботев Враца Царско село

От Ботев Враца отговориха на Царско село

Ботев Враца излезе с официална позиция в отговор на декларацията на Царско село. От Ботев Враца пиша, че от Царско село създават излишно напрежение и всички нужни изследвания са направени в срок.

 

Публикуваме позицията на Ботев Враца без редакторска намеса:

 

Стана традиция преди решителни мачове срещу Царско село да се създава излишно напрежение. Ние сме извършили в срок всички нужни изследвания. Утре сутрин всички отново ще бъдат тествани, за да са спокойни прибирайки се при семействата си. Цялата истерия днес е обикновена провокация, а желанието да се тестваме часове преди мача граничи с абсурда. Опциите бяха две – бърз кръвен тест, чиито резултати няма как да са достоверни или нормален тест, който щеше да отложи срещата за друг ден. Всички в нашия лагер са здрави, без оплаквания и симптоми. Нека по-добрият победи на терена, а не чрез писма, декларации или административен натиск. Още през март заявихме, че първенството трябва да бъде прекратено – сега се вижда, че сме били прави. Не ни е приятно да работим при тези обстоятелства с риск за здравето на всички в клуба, но се съобразяваме с волята на БФС… Ние ще бъдем на стадиона, както и нашата публика. Съперникът – както прецени!

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK