Милан

Ибрахимович: Златан не е играч за Лига Европа

Златан Ибрахимович се съмнява, че ще остане в отбора на Милан, ако ситуацията в тима не се промени. 

 

Ибрахимович се завърна в Милан през януари, а отборът се намира на 7-ата позиция с 49 точки - на 2 зад 5-тия и 6-тия съотвено Рома и Наполи. 

 

"Златан играе да печели или си стои вкъщи. Казаха ми, че е прекалено лесно да прекратя кариерата си в Америка, затова се върнах в Милан. Тук съм заради страстта, защото на практика играя без пари. Тогава ситуацията с COVID спря всичко и се замислих, че може би е време да се откажа..."

 

"Ибра е роден да играе футбол и още е най-добър в това. Ще видим как се чувствам след 2 месеца. Ще видим и какво ще се случи с клуба. Ако това е ситуацията, вероятността да остана е много малка. Ибра не е играч за Лига Европа, а Милан не е клуб, който принадлежи на Лига Европа", коментира Златан. 

 

Нападателят на Милан коментира и разговора си с Газидис. 

 

"Говорих за себе си и за отбора. Исках да получа обяснения за бъдещето, моето и на Милан. Това не е Милан, за когото веднъж играх, но ние трябва да направим всичко възможно да го върнем там, където принадлежи. Ибра е тук, Ибра ще се погрижи. Трябва да съм тук, защото ще загубите фенове." 

 

"Не знам дали ще има друг отбор след Милан. Бих отишъл някъде, където имам контрол, а не където думите не означават нищо." 

 

"Кой е Ралф Рагник? Дори не го познавам." 

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK