Септември (Сф)

Вратарят на Септември (Сф) с коронавирус

В отбора на „Септември“ (София) има заразен футболист с коронавирус, съобщиха от сайта на футболния клуб. Втородивизионният тим се превърна в поредният клуб в България, който обяви, че има заразен играч с COVID-19.
 

 

 

„Ръководството на ПФК Септември АД – гр. София иска да Ви информира, че от започване на тренировъчен процес на 08.06.2020г. до момента, в рамките на един месец всички играчи, спортно – технически щаб и служители в клуба, преминаха на 3 PCR теста и 3 бързи теста. За нас, здравето на нашите служители и техните семейства винаги е било приоритет.
На един от тестовете, стражът на „септемврийци“ Филип Димитров даде положителна проба за Covid-19.
 

 

 

В началото на тази седмица, всички играчи, треньори и лица, свързани организационно с представителния отбор на Септември, повториха своите тестове и за наше голямо спокойствие, резултатите на всички останали са отрицателни.
 

 

 

Нашият играч Филип Димитров, който след края на сезона напуска отбора в посока Септември Симитли, не проявява никакви симптоми на вируса.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK