Левски

Павел Колев обясни дали ще подава оставка

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев призна, че финансовите проблеми на клуба остават доста сериозни. Босът на “сините” заяви, че всеки един футболист може да си тръгне като свободен агент с оглед на забавянето на плащанията на заплатите.

 

 

“Футболистите могат да си тръгнат по всяко време по принцип. Това, че не го правят им прави чест. Не виждам основания за притеснения, че Левски няма да стартира следващия шампионат. Би трябвало да сме част от следващия сезон. Непосредствена опасност няма. В дългосрочен план имаме да решаваме някои проблеми - най-вече в приходната част”, каза Колев.

 

 

Директорът коментира и информацията, че подготвя оставка, като не отрече категорично появилите се слухове, но заяви, че това няма да стане по време на общото събрание.

 

 

“Моята оставка не стои на дневен ред и не е общото събрание мястото, където мога да си подам оставката. Има си процедура, която да се мине. Всичко върви по реда си за подготовката на събранието. Все още не е ясно дали ще можем да го проведем това мероприятие заради мерките, които се затягат”, обясни директорът.

 

“Лично аз нямам яснота дали Георги Тодоров ще остане за следващия сезон. Относно разговорите с Петър Хубчев не бих казал, че сме на финалната права. Предстои неща да се изчистят и ще бъдете уведомени”, завърши Колев.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK