Септември (Сим)

Септември Симитли скочи за ТВ правата

Кметът на Симитли и финансов благодетел на новия член на Втора лига Септември Апостол Апостолов заяви пред БТА, че няма да допусне на своя стадион камери на телевизията, която държи правата за излъчване на професионалните групи.

 

"Не може един отбор от Втора лига да получава 1000 лева за 1 мач, а на нас токът за осветлението, който трябва да платим за късен мач, да ни струва 2000 лева. Няма да допусна по никакъв начин камери и започвам преговори със северномакедонска телевизия да излъчва мачовете ни. За пореден път сме разочаровани от отношението на БFС към малките клубове. Ние сме изплатили всичко на футболистите въпреки пандемията. Изрядни сме, но отношението, което получаваме, е направо обидно. И в Испания, и в Англия се подкрепят малките отбори и те получават сериозни пари, но не и в България", заяви още Апостолов, който е и бивш футболен съдия.

 

Така Септември Симитли е третият клуб, който изрази несъгласие с разпределението на парите от тв права след Левски и ЦСКА. Гласът на сини и червени обаче остана такъв в пустиня.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK