Милан

Ибрахимович: Ако остана в Милан, искам Скудетото

Една от големите звезди на световния футбол, макар и вече на 39, даде интервю пред Sky Sport и загатна, че не трябва да бъде отписван от големия футбол:
"През последните дни се случиха добри неща в клуба. Победите ни срещу силните съперници не бяха случайни. Радвам се, че отново се завърнах на терена. Постепенно възвръщам формата си. Искам да Ви уверя, че тренирам така както преди 20 години. Не се чувствам изнервен нито отегчен, както някои медии твърдяха. За мен е от значение да приключим сезона колкото се може по напред, а не на седмо или осмо място, защото това не е цел пред Милан. Имам още три седмици до края на договора си. Не сме говорили още по тази тема, но ако остана в отбора, ще атакуваме Скудетото. Имаме сили за това. Трябва да даваш всичко от себе си на тренировки и мачове. Не познавам Рагник, за когото казват, че ще новия треньор, но пак Ви казвам, че ще се радвам да остана в тима за още един сезон".

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK