Доростол 2013 Спортист (Генерал Тошево)

Доростол (Силистра) и Спортист (Генерал Тошево) ще играят в Североизточната "В" група

Доростол (Силистра) и Спортист (Генерал Тошево) са новите членове на Трета лига – Североизточна група. Това съобщи за "Петел" шефът на ЗС на БФС (Варна) Георги Мирчев.

„Срокът за заявки изтече в петък и окончателно в групата за новия сезон ще са 14 отбора. Първенството стартира на 8 август, а жребият за програмата ще се тегли служебно на 22 или 23 юли. Казвам служебно, тъй като предвид мерките, които се вземат за борба с CIOVID-19, не е редно да събираме предствители на отборите на съвещание, за да няма струпване на много хора на едно място.”, допълни Мирчев.

14-те отбора за сезон 2020/2021 в Трета лига – Североизточна група: Черноморец (Балчик), Спартак (Варна), Устрем (Дончево), Светкавица (Търговище), Септември (Тервел), Черноломец (Попово), Тополи, Шумен, Кубрат, Бенковски (Бяла), Ботев (Нови Пазар), Лудогорец (Разград), набор 2003, Доростол (Силистра) и Спортист (Генерал Тошево).

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK