Манчестър Сити

Гуардиола: Щях да остана в Ман Сити и в Лига 2

Наставникът на Ман Сити Пеп Гуардиола разкри, че още не е дошъл моментът да започнат преговорите за новия му договор с "гражданите". Настоящият контракт на испанския специалист изтича през следващата година. 

 

Както е известно, от УЕФА отмениха наказанието на Сити, което беше наложено на тима за нарушаване на правилата на финансовия феърплей, и отборът ще има право да играе в Шампионската лига през следващия сезон. "Гражданите" ще платят само глоба в размер на 10 млн. 

 

"Нищо не е променило мнениеот ми. Може би ще остана още дълго. Хората не могат да разберат колко трудна беше тази ситуация за целия клуб - да сме обвинени в нещо, което не сме направили. Да се надяваме, че хората ще спрат да го коментират най-после."

 

"Сега не е времето за преговори. Очаква ни един невероятен месец. Имам още една година от контракта, а това е много дълго време." 

 

"Решението ми беше същото и преди отменянето на наказанието. Бях щастлив преди това и съм щастлив и сега. Сега ситуацията е нормална, ако не беше така, не знам какво щеше да се случи." 

 

"За мен всичко беше ясно. Казах го и преди месец, за мен нямаше значение дали ще играем в Шампионската лига или щяхме да бъдем изхвърлени в Лига 2. Щях да остана. За бъдещето ми...предстоят ни няколко страхотни седмици и тогава ще коментираме", разкри Пеп. 

 

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK