Левски

Сираков: Ножът е опрял до кокала

Основният собственик на Левски Наско Сираков коментира ситуацията в клуба и разкри, че положението на тима е изключително тежко. 

 

“Ножът е опрял до кокала. Не спираме да работим по различни идеи и неща. Странно, че спонсори, които сами ни търсеха, сега се оказват със сериозни проблеми в бюджета за реклама и се отдръпват. С този клип ще дадем началото на сериозен оздравителен процес. Продължаваме всеки ден да се срещаме с потенциални хора, които могат да рекламират или спонсорират. Когато имаме нещо завършено, ще разберете”, каза Сираков.

Другият основен начин, с който Левски ще се опита да стабилизира финансовото си състояние е да продаде част от играчите си. Макар и да не са взимали заплати от доста време и на теория да могат да си тръгнат като свободни агенти, футболистите засега влизат в положението на ръководството и не подават заявления за разтрогване на договори по вина на клуба.

 

“Трансферният прозорец не е отворен у нас, а и в повечето други държави. Има интерес към наши играчи. Това е другото перо, на което разчитаме, за да покрием тази финансова дупка. Има футболисти, които могат да разтрогнат, но за тези, към които има интерес правим всичко възможно да ограничим щетите до максимум”, каза още Сираков.

 

 

"Договорът с "Макрон" го прекратих аз, вече имаме контракт с "Джома", не искам да навлизам подорбностити. Макрон има право да търси своите права по съдебен път. Това не ни плаши. Мое лично решение", обясни ситуацията с екипировката Наско.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK