Добруджа

От Добруджа обявиха: Ще има освободени футболисти

Гланият мениджър на Добруджа Светослав Петров разкри след равенството на неговия тим с Нефтохимик - 3:3, че със сигурност ще има освободени футболисти. Това е петата контрола, в която тимът не успява да стигне до победата. 

 

"Мислех, че това ще е групата, на която ще разчитам, но след това, което видях в последните мачове със сигурност ще има освободени."

 
„Не ни достигна мозък, за да спечелим. И при трите гола направихме уникални глупости. Има играчи, които влизат и си играят техен футбол, въпреки че им е обяснено къде трябва да застанат при статично положение“, сподели разочарованието си Светослав Петров.
Срещу „Нефтохимик“ поради контузии не играха вратарят Иван Василев и нападателят Радослав Михалков. Защитникът Дони Дончев също пропусна срещата, тъй като трябва да бъде под карантина за 14 дни като контактен на установен случай на коронавирус. И той, и всички в отбора, са с отрицателни проби след направените ни PCR тестове в началото на седмицата, уточни Светослав Петров.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK