Барселона

"Барселона няма да привлича Неймар или Лаутаро през това лято"

Президентът на Барселона Джосеп Бартомеу коментира финансовото състояние на "каталунците" и заяви, че през това лято няма шанс отборът да си върне Неймар или да привлече в състава си звездата на Интер Лаутаро Мартинес. 

 

Бартомеу сподели, че пандемията от коронавирус е оказала огромно влияние върху финансовото състояние на тима и подобни трансфери са невъзможни. 

 

"Водихме преговори с Интер за евентуален трансфер на Лаутаро Мартинес, но и двете страни се съгласихме да прекратим разговорите. Настоящата ситуация не позволява осъществяването на подобни трансфери." 

 

"ПСЖ също не иска да продава, в което има логика, защото Неймар е един от най-добрите футболисти в света. Миналото лято се опитахме да го привлечем, но през тази година дори няма да се опитваме." 

 

"Клубът ни загуби около 200 млн. между март и юни. Ако ситуацията не се подобри, няма да имаме фенове на стадиона, в музеите и в магазините, което означава, че ще продължим да губим пари. Това ще промени плановете ни и ще трябва да се адаптираме." 

 

"Тази ситуация може да се запази за следващите 3-4 години." 

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK