Созопол Добруджа

Созопол приема Добруджа на старта във Втора лига

Отборът на Созопол ще приеме тима на Добруджа Добрич в първия шампионатен кръг на Втора лига.
Двубоят с жълто-зелените водени от Светослав Петров, които също са новаци в групата, е на 08-и август /събота/, от 19:00 часа, на стадион "Арена Созопол".
Небесносините, водени от Маргарит Димов, ще търсят първи успех за сезона пред своя публика, като се надяват на мощна подкрепа по трибуните от верните си привърженици.
От вчера с нова заповед на премиера Бойко Борисов, родните стадиони ще приемат и публика. Борисов разпореди да отворят съоръженията за привърженици при спазване на необходимите противоепидемични мерки срещу COVID-19.
Ето комюникето, което от Министерството на спорта разпространиха до медиите:
"По разпореждане на премиера Боико Борисов министърът на младежта и спорта Красен Кралев и министърът на здравеопазването доц. Костадин Ангелов проведоха консултация, на която беше взето решение да се разреши достъпът на публика до спортни мероприятия, провеждащи се на открито. Очаква се до часове да бъде издадена Заповед от Министерство на здравеопазването. Разрешава се съоръженията да бъдат запълнени до 50% от капацитета им. Максималният допустим брои на зрители в сектор е 1000 души, които трябва да бъдат настанени през седалка. По този начин ще бъде позволено присъствието на привърженици на трибуните още за старта на футболното първенство в Първа и Втора лига.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK