Левски

Младок от Левски: Валери Божинов ни помага! Той е добър човек

„Надявам се да играя все повече, но това зависи от треньорското ръководство. На нас не ни влияе какво мислят за нас другите отбори. Дали ни подценяват или не? Не сме никак лош отбор“, каза младокът от Левски Илия Юруков пред Дарик.

 

Юруков коментира и финансовите затруднения на клуба: „Ние сме сигурни, че най-големият клуб в България ще се оправи. Знам, че Георги Тодоров ще ми помогне да израстна. В клуб като нашия конкуренцията винаги е голяма“.

 

Юруков говори и за Валери Божинов, който тренира със „сините“: „Много го уважавам. Той е много голям човек. Не говоря само за футболните му качества. Надявам се да остане при нас, защото може много да ни помогне като колектив и настроение в отбора, а и като играч. Той е свързан с всеки в отбора без значение от възрастта на футболистите. Това е така, защото е много добър човек“.

 

Юруков говори и за престоящия съперник Берое: „Това е добър отбор, в който играят добри футболисти и имат много добър треньор. но ние ще дадем всичко от нас, за да се поздравим с победата. Нашият отбор не никак слаб".

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK