Несебър

Фен на Football Manager накара жена си да дойдат на меден месец в България, за да гледа отбора, с който играе

Тим Пайк е голям фен на играта Football Manager. Той е накарал жена си да дойдат в България на меден месец, за да може да гледа на живо тима на Несебър - отборът, с който играе в играта. 

 

"Беше 2007 година и с жена ми определихме дата за сватбата - 08.08.2008. Точно месец по-късно трябваше да заминем на меден месец. Тя гледаше дестианции като Испания, Гърция и Поргуалия." 

 

"Тогава започнах да играя Football Manager в българското първенство. Избрах си случаен отбор. Този отбор смени цялата концепция на медения ни месец. Отборът беше Несебър. Привързах се към тима и започнах да ги следя и в реалния живот. Тогава станах любопитен и започнах да разглеждам цените на почивки в България. Намерих курорта Слънчев бряг, който се намира точно до стадиона на Несебър. Цените бяха страхотни и оставаше само да убедя бъдещата си жена." 

 

p1ef4q32lm1iet17je1pjfjs3c0ab.jpg

 

"И успях...две седмици на пълна консумация беше по-евтино от седмица на друго място (без пълна консумация). На 5 септември 2008 летятх до България. Сега оставаше да се измъкна да гледам тима на живо. И това се случи...жена ми знаеше, че отивам на мач, но не знаеше, че съм избрал тази дестинация заради ФК Несебър." 

 

p1ef4q3c4v1th5801vdviemfaad.jpg

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK