Етър Велико Търново Арда (Кж)

Етър и Арда следят ситуацията със Станислав Костов

Етър следи ситуацията с доскорошния голмайстор на Левски Станислав Костов. В момента благоевградчанинът опитва да си уреди трансфер в чужбина. Но предвид това, че през целия минал сезон той бе контузен и така и не успя да възвърне формата си, подобна сделка изглежда трудно осъществима. Ясно е, че на „Ивайло“ няма как да си позволят заплатата на Костов и той ще трябва да направи компромис, но пък ще му бъде гарантирано титулярно място. А само с редовни изяви Костов ще успее да върне познатото си лице. Той беше спряган за трансфер в родния Пирин, но от Благоевград се отказаха от него, защото треньорът Уорън Фийни разполага с Преслав Йорданов, Владислав Златинов и Джордж Оукли. На „Ивайло“ тьрсят попълнения за атаката, защото Тонислав Йорданов се върна в ЦСКА, а Фло Боджадж отиде в германския Кикерс Офенбах. Така в момента Петко Петков разполага само с Милчо Ангелов и ветерана Иван Петков.

 

От Арда също са проучили възможността да вземат Станислав Костов, но за момента подобен трансфер не им е приоритетен, защото така или иначе Николай Киров разчита на Радослав Василев на върха на атаката.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK