Борусия Дортмунд Манчестър Юнайтед

Днес се решава бъдещето на Джейдън Санчо

Днес е денят X за трансфера на Джейдън Санчо! 

 

Английският национал е свързван с преминаване в Ман Юнайтед, като дори според последните информации двете страни са договорили личните условия на Санчо. Той се е сългасил да подпише контракт до 2025-та година, Той ще прибира по 140,000 паунда на седмица, като тази сума може да нарасне до 200,000 паунда. 

 

Преговорите между "червените дяволи" и Борусия продължават, но "черно-жълтите" искат 120 млн. евро за футболиста си, а от Юнайтед искат да свалят тази цена заради финансовата криза, която беше породена след пандемията от коронавирус. 

 

От Юнайтед са предложили да изплатят сумата на три части - 70 милиона евро през близкия трансферен прозорец, 30 милиона евро година по-късно и останалите 20 милиона евро през 2022 година.

 

Според последните информации днес двете страни ще седнат на финални преговори и ако не успеят да се споразумеят, трансферът най-вероятно ще пропадне. 

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK