ОФК Марек 2010

Марек: Нямаме пари за Втора лига

Президентът на Марек Цветан Видински, който доскоро бе старши треньор на тима, обяви, че Втора лига не е цел, дори и да има възможност за атака на професионалния футбол.

 

"Мисля, че сглобихме нелош състав. В челото на класирането ще бъдем, в това не се съмнявам. Амбиции за първото място нямаме. Дори и да има възможност да влезем във Втора лига, няма да имаме пари затам", коментира Видински след победата над Левски Чепинци с 1:0 на старта на сезона в Югозападната Трета лига.

 

"Ще ви кажа и колко е бюджетът ни - 120 000 лева на година - мъжки отбор и ДЮШ - там са 7 гарнитури. 10 000 лева на месец. Само съдийските такси на месец са ни 4000 лева. 1500 лева ни е горивото за автобуса. Ето ги 5500. Питайте ме как се справям, тежко е, но ще се борим", добави Видински.

 

"Доволен съм от победата на старта. От играта има още какво да се желае, но трите точки са най-важни", каза още шефът на Марек.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK