Спартак (Пловдив)

Феновете на Спартак (Пд) поискаха оставки в клуба

Фенстраницата на Спартак Пд във фейсбук поиска отстраняване на треньора (Стефан Учиков) и директори (Крум Георгиев, Тодор Симеонов) с отворено писмо до президента на клуба. Реакцията на привържениците идва след тежката загубата с 1:4 на старта на сезона в Югоизточната Трета лига от Гигант Съединение.

 

"Господин Миленчев, благодарим ви за възраждането на нашия любим клуб, благодарим за нещата, които бяха направени и ще се направят, най-вече за стадион "Тодор Диев". Но има едно "но", огледайте са хубаво около вас какви хора са в близкото ви обкръжение на високи постове! Крум Георгиев - въпросното лице явно се е изявявал като цар и е свикнал да реже глави и да му се върви по гайдата на село, но тук не е познал къде се намира в момента.

 

Тодор Симеонов - този човек да не би да е пожизнен в клуба? Той заедно с предишния собственик бяха главните виновници Спартак да бъде заличен от футболната карта за две години. Всички виждат, че на Учиков му се бъркат, друг е въпросът дали изобщо е правилният треньор към момента, за окръжните ставаше, но...", се казва в част от позицията.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK