Спартак (Варна)

Калоян Михалев пое временно Спартак (Варна)

 

След края на мача между Шумен 2007 и Спартак Варна, завършил 3:2 в полза на шуменци, треньорът на Спартак Варна Кирякос Георгиу си тръгна преждевременно от стадиона, недоволен от отношението на феновете, които още от самото начало разпънаха плакати по негов адрес и през по голямата част от времето призоваваха специалиста да си подаде оставката. За старши треньор временно е назначен помощник-треньорът Калоян Михалев. Кирякос Георгиу пое тима през изминалия сезон, като замени на този пост Неделчо Матушев във Втора Лига.
След като тимът изпадна във Втора Лига, Кирякос Георгиу обеща тригодишен план, през който постепенно трябваше да налага юноши на клуба. Въпреки всичко феновете на тима не приеха радушно Кирякос Георгиу .Най-често спряганото име за нов треньор на Спартак е това на Енгибар Енгибаров, който водеше тима през  2018 година, когато варненци получиха промоция за Втора Лига. Друго спрягано име е това на Георги Иванов-Геша.

 

Пламен Трендафилов

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK