Етър Велико Търново

Етър пусна в продажба абонаметнтите карти

Абонаментните карти за домакинските мачове на „Етър” от няколко дни са в продажба. От „Етър” призоваха своите привърженици да не чакат последния момент и да се снабдят с карти за мачовете. Припомняме, че срещите от новото първенство в Първа лига отново са с публика и етърци ще разчитат на своя 12-и играч от трибуните.

 

Желаещите да си закупят абонаментни карти трябва да представят в канцеларията на клуба на стадион „Ивайло“ снимка, дата на раждане и трите си имена. Притежателите на карти от миналия сезон няма нужда да носят снимка. Картите ще са лични и не могат да бъдат преотстъпвани. Заявки за абонаментните карти ще се приемат до четвъртък включително.

 

Цената на карта за възрастен за целия сезон е 80 лева. Младежи на възраст от 10 до 18 години и пенсионери над 65 години ще плащат по 40 лева за карта. За лица със специални потребности картите са по 30 лева. ВИП картите струват по 600 лева, като освен място в ложата осигуряват паркинг, кетъринг и наблюдаване на срещите на отбора като гост. Притежателите на карти ще получават и отстъпка от 10 % във фенмагазина.

 

Бонусът за всеки притежател на карта е сериозен – за 16-те домакински мача на „Етър” той ще плати 80 лв., докато при отделни билети цената е общо от 112 до 160 лв. Това означава намаление от 30 до 50 %! Още по-голяма е отстъпката за младежи до 18 г. и пенсионери, които вместо от 112 до 160 лв. могат да влизат на всички домакински мачове само срещу 40 лв.!

Sport-vt.com

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK