Във Варна се гледат мачове на киноекран

 

Наскоро във Варна бе създадено единственото по рода си лятно футболно кино на октрито. Идеята за създаването е на съдържателя на култовото варненско заведение Indian Bar&BBQ Петър Петров. Самото заведение се намира непосредствено зад стадион "Спартак"и тенис игрищата, които са част от прилежащите обекти на клуба.
Пепи Петров е син на варненската футболна легенда и бивш централен нападател на Спартак и Черно море Иван Петров. Самият Пепи е майстор на кулинарните изкушения и върл почитател на италианския Рома. Заведението всъщност е и средището - фен клуба на горските вълци от Рим. В него може да се видят плакати, снимки на големите играчи в историята на клуба и знамена на Рома, както разбира се и индиански вождове, на които е кръстено заведението. Най-новата придобивка е лятната градина и широкия екран на открито ,където се прожектират мачовете от ШЛ и Лига Европа, а също и най-добрите футболни срещи от Европейските първенства, както и от нашия местен шампионат. Пред екрана са разположени дървени маси и пейки за почитателите на великата игра, а кулинарните изкушения на Пепи нямат край. От вкусните гозби на българската кухня до най-екзотичните кухни по света. И разбира се, специалитета на заведението пред този сезон при гледане на мачове от ШЛ - "Beer Craft Glarus"- Бира Крафт Гларус. Студената бира се лее направо от автомата и е гарнирана разбира се със мезета по поръчка. Всички, които вече са гледали мач от ШЛ с приятели на открито и са подкрепяли любимия отбор, се връщат отново в Indian  Bar&BBQ, за да стискат палци за любимците си.

 

Пламен Трендафилов

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK