Дунав

Край на мъките за Ненов, разтрогна договора си с Дунав и вече може да играе с екипа на Ботев (Враца)

Атакуващият полузащитник Юлиян Ненов вече официално не е играч на изпадналия от елита и закъсал с финансите Дунав (Русе). Спортно-техническата комисия на БФС разтрогна договора му с клуба заради неизплатени заплати.

25-годишният футболистът вече може да подпише с Ботев (Враца), където тренира от няколко седмици. Треньорът Антони Здравков възнамерява да го включи в групата още за предстоящото утре гостуване на Локомотив (Пловдив).

Решението на СТК:

"СТК констатира прекратяване на трудовия договор без предизвестие за неплатени месечни възнаграждения от ФК на следните футболисти:

- Юлиян Руменов Ненов с ПФК „Дунав” Рс – считано от 06.08.2020 г.

Заинтересованите страни може да подадат молба за вида на причината за предсрочно прекратяване на договора до Комисията за договорната стабилност при БФС в срок до 30 дни от предсрочното прекратяване на договора съгласно чл. 38, ал.6 от Правилника за договорите и трансферите на футболистите в системата на БФС."

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK