Арда (Кж)

Феновете на Арда към Гайтански: Време е за мъжки разговор

„Време е за мъжки разговор“ и „Г-н Гайтански, не се отказвайте от „Арда 1924“ са две от ключовите изречения в писмо на феновете на ПФК „Арда 1924“ до бизнесмена Румен Гайтански.

 

Вижте пълният текст на писмото, коeто феновете предоставиха на 24rodopi.com:

 

Вижте пълния текст:

 

Г-н Гайтански, Професионален футболен клуб „Арда 1924“ за втори пореден сезон е във футболния елит на България. Благодарение на Вас.
Благодарим Ви за рестарта на футбола в Кърджали, за скоростното излитане от задните позиции в Югоизточната Трета лига до авторитетните места в Първа лига. Без Вас това беше немислимо. Без Вас нямаше да има сини футболни мечта в Кърджали. Благодарим Ви!
Но вече е време за мъжки разговор, г-н Гайтански! Чуйте ни, нас, хилядите фенове на „Арда“.

 

Без пари, без силни играчи, без фенове, футбол не става. Клубът здраво е стъпил на тази основа. Вие, силните играчи и хилядите фенове, които показаха на мача с „Левски“, че „Арда 1924“ по категоричен начин е в Топ 5 на отборите с фенове. София, Пловдив и после Кърджали – това е подредбата, това е истината за любовта към футбола в България. Всичко друго е стъкмистика.

 

Финансиране, силни играчи, фенове – в Кърджали успешно градим перфектната футболна къща. Поне до днес е така. Здрава основа и хоризонт за още по-смели сини футболни мечти.

 

Но се налага да зададем важния въпрос: Г-н Гайтански, отказвате ли се от „Арда 1924“, спирате ли финансирането на футболния клуб?

 

Опровергайте слуховете или ги потвърдете.

 

Футболната магия за един сезон в А група ли беше?

 

Г-н Гайтански, не се отказвайте от „Арда 1924“? Вашето „футболно дете“ може да постигне нещо забележително в България, в Европа.

 

Футболна Европа ще говори за вас!

 

От хилядите фенове на „Арда 1924“

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK