Беласица

Беласица се стяга здраво за мача с Левски (Чепинци)

Тимът на Беласица започна седмицата със силови занимания. Халфът Антон Костадинов е с разкъсан бедрен муслук и ще почива най-малко десетина дни. 

 

Радващото за треньорския щаб е, че титулярният вратар Захари Димитров се готви на пълни обороти и е възможно да застане под рамката в съботния двубой при гостуването на Левски Чепинци.

 

Под наблюдение са двамата талантливи футболисти Здравко Корчев и Мартин Стойков, които взеха участие в контролния мач в изминалата неделя срещу мъжкия отбор на Малеш Микрево, а Корчев отбеляза гол.

 

„В четвъртък започва първенството на Зона София за юноши старша възраст, където нашият отбор ще гостува на Бароко на стадион „Бонсист“ в столицата”, споделиха от треньорския щаб на Беласица.

 

„Ще бъдат наблюдавани най-внимателно Здравко Корчев и Мартин Стойков и ако се представят на нужното равнище, ще бъдат включени в групата на мъжкия отбор за мача срещу Левски Чепинци. Ще наблегнем по време на заниманията най-вече на тактическата схема на игра и усъвършенстване същата на нашата защита, защото очакване на тях да падне тежестта срещу отбора на домакините Левски Чепинци.“

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK