ЦСКА

ЦСКА-София търси нов десен бек

ЦСКА-София прави всичко възможно да си осигури още едно ново попълнение. В клуба работят по намирането на нов десен бек. Разглеждат се няколко чужденци и един от тях може да бъде привлечен в най-скоро време. Причината за това е ясна - Иван Турицов няма реална алтернатива на този пост. Понякога там е ползван Пламен Гълъбов, който обаче не се чувства комфортно и предпочита да играе като централен бранител. Отгоре на всичко Турицов в момента е контузен и не е ясно колко време ще отсъства от терените. Предполага се, че той ще е аут поне до октомври. Предвид тежката програма на "Армейците", те не могат да си позволят да разчитат само на Гълъбов през това време.

 

Любопитното е, че Стамен Белчев разполага с цели тмира играчи, които могат да играят на левия бек - Брадли МазикуЖеферсон и Петър Занев.

 

 

На "Армията" са доста активни на трансферния пазар до момента. В клуба бяха привлечени шестима нови - Димитър Евтимов, Георги ЙомовЮрген МатейЮнус Санкаре, Жюл Кейта и Амос Юга.

Меридиан мач

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK