ОФК Бдин 1923 (Видин)

Положението в Бдин е критично

Отборът на Бдин се намира в изключително тежко положение, разкриха от клуба. Тимът се намира на последната позиция в Северозападната Трета лига и на практика оцелява ден за ден. Абсурдната ситуация е продиктувана от тоталната липса на финансови средства. Недостига екипировката. Макар и в кански мъки, към момента клубът успява да покрие разходите по провеждането на домакинските си мачове от първенството. Опасността обаче да не успее да го стори в следващия двубой е много вероятна.


Надеждите, че подобна съдба ще бъде избегната имаше през март тази година, когато на Общото събрание на Бдин беше избрано ново ръководство. Очакванията бяха свързани с помощ от местния бизнес. Общинският съвет обаче гласува едва 20 000 лева за Бдин, а бизнесмените сякаш "забравиха" за футбола в града. Наскоро стана ясно, че испаска фирма е готова да налее пари в касата на клуба. Дотогава обаче Бдин може да преустанови дейност.

 

 

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK