Левски

Валери Божинов: Божинов не е в Левски за пари! Аз съм обединител

Валери Божинов заяви, че не е в Левски за пари.


"Радостен съм! Искам да благодаря на г-н Сираков, на Георги Тодоров, на феновете, на ръководството, на моите съотборници - приеха ме от първия ден, подкрепиха ме. Искам да благодаря и на Ники Михайлов, той винаги е заставал до мен и зад мен. Винаги съм го имал за опора, като съотборник говоря.

 

Харесва ми привличането на български футболисти, на млади футболисти. Говоря за момчета, които са минали през школата на Левски. Те знаят какво е да играеш пред нашата уникална публика. Г-н Сираков и треньорското ръководство правят всичко възможно да направят отбор само от българи, които ще оставят сърцето и душата си за Левски.

 

Тук не става въпрос за пари, нека знаят хората - Валери Божинов не е тук за пари, той е тук, за да бъде обединителят като цяло. Искам да помогна за развитието на младите. Моята задача е да съм обединител в съблекалнята, както винаги съм го правил. Публиката ни също трябва да бъде още по-сплотена. Левски е над всичко и над всички. Трябва обединение. Винаги съм казвал, че обединението прави силата.

Чувствам се добре, направих мини-подготовка с отбора. Ако трябва да се разчита на мен, съм на разположение да помогна на терена. Разбрали сме се. Аз ще помагам, когато се налага. Както беше в мача с Етър в баража миналата година. Трябва Левски да произвежда свои кадри, които да бъдат продавани, отборът да се самоиздържа. Дано успеем да излезем с 11 титуляри българи - това е отборът на народа, не е случайно.

Играем мач за мач. Мисля, че доста отбори ни подценяват, но това си е за тяхна сметка, ние гледаме какво се случва при нас. Нека ни подценяват, ние на терена ще покажем какво можем. Гоним целите си, Левски винаги е имал цели. В момента те не трябва да се казват, в момента каузата е Левски да бъде спасен. Заедно с феновете трябва да направим всичко възможно Левски да бъде спасен. Само Левски!", каза нападателят.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK