ЦСКА

Белчев: Беше тежко

Наставникът на ЦСКА-София Стамен Белчев коментира победата на своя тим с 2:0 над БАТЕ (Борисов) във втория квалификационен кръг на Лига Европа.
“Бяхме добре разузнали БАТЕ. Мисля, че с добра дисциплина през целия мач успяхме да спечелим. Мога да отлича колектива днес. Беше тежко, имаше и хора с проблеми, но съм доволен от всички. Доволен съм от себераздаването. До неделя имаме само три дни, така че ще се опитаме да възстановим отбора за мача с Лудогорец. Трябва да сме подготвени, ако искаме да играем сериозни мачове. БАТЕ е добър отбор, но мисля, че днес показахме едно добро лице. През цялото време чувахме феновете, затова им благодаря. Надявам се да продължим напред и да имаме поводи за радост. Лесни противници в Европа няма, така че тепърва ще се настройваме на вълна евротурнири и ще разузнаем добре противника. Няма да го подценим, защото победа може да ни прати на плейофа за влизане”, каза Белчев.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK