Милан

Ибра след двата си гола за Милан: Ако бях на 20 години, щях да вкарам поне още два

Златан Ибрахимович започна сезона по страхотен начин. Той отбеляза и двете попадения при победата над Болоня с 2:0, но беше критичен към себе си и заяви, че е трябвало да вкара поне още два гола. 

 

"Чувствам се добре, въпреки че това беше вторият ни официален мач. Спечелихме, но можех да вкарам още голове. Ако бях на 20, щях да вкарам още две. Аз съм като Бенджамин Бътън - раждам се възрастен и умирам млад." 

 

"Все още не сме на 100%, направихме някои грешки, които принципно не трябва да допускаме. Беше важно да победим в първия си двубой и го направихме. Целта ни е да се представим по-добре от миналата година. Младите момчета се трудят много сериозно, слушат и са дисциплинирани. След последните 6 месеца те научиха какво трябва да правят, за да са на ниво", коментира шведът.

 

"Тази година трябва да мислим мач за мач и да приемаме всеки двубой като финал. Харесва ми да поемам отговорност. Най-голямо е напрежението, под което сам се поставям. Не искам хората да говорят за годините ми, искам да бъда третиран като всеки друг. Няма значение, че съм на 39, предпочитам да ме възприемат, сякаш съм 20-годишен и трябва да върша същата работа", каза още Ибра. 

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK